Someren – Half Elfje 13a

€ 750.000,-
Te koop

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een fijne combinatie van wonen en werken, op het bedrijventerrein Half Elfje/Sluis XI gelegen, op slechts 1,5 kilometer afstand tot het centrum van Someren. De woning biedt veel praktische ruimte en de bedrijfsruimte is met ruim 550 m2 BVO en een milieucategorie tot en met 3.2. misschien wel de ideale locatie voor uw bedrijf.

Globale indeling, bedrijfswoning

Entreehal met tegelvloer en stucwerkwanden, toiletruimte, garderobehoek en meterkast.

Woonkamer met tegelvloer met vloerverwarming, schoonmetselwerkwanden en open keuken met een keukeninrichting (circa 15 jaar) in een hoekopstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, Etna-combioven (2020) en Miele vaatwasser (2021).

De keuken is aan de tuinzijde uitgebouwd met een open serrehoek met een tegelvloer met vloerverwarming en een mooi zicht op de tuin.

Bijkeuken met tegelvloer met vloerverwarming en aansluitingen witgoed.

Kantoorruimte, groot circa 5,50 x 3,30 meter en berging, groot circa 3.30 x 3.50 meter met opstelplaats gasgestookte Nefit Ecomline HR combiketel (2004).

Eerste verdieping:

Slaapkamer 1: groot circa 3.55 x 7.60 meter, met vloerbedekking, stucwerkwanden en isolatieglas. Een deel van de kamer is inloopkast.

Slaapkamer 2: rechtsvoor gelegen, groot circa 3.00 x 2.95 meter, met vloerbedekking, stucwerkwanden en isolatieglas.

Slaapkamer 3: linksvoor gelegen, groot circa 4.30 x 2.50 meter, met vloerbedekking, stucwerkwanden en isolatieglas.

Badkamer, geheel betegeld met ligbad, douche met cabine, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping:

Bereikbaar via vaste trap, met een betonnen verdiepingsvloer.

Ruimte 4, groot circa 3.40 x 3.50 meter, met vloerbedekking en isolerende dakplaten in het zicht. Deze ruimte kan als slaapkamer gebruikt worden.

Ruimte 5: bergruimte, groot circa 3.40 x 3.90 meter, met vloerbedekking en isolerende dakplaten in het zicht.

De tuin biedt zeer veel privacy en is ingericht met een terras, gazon, borders en beschikt over een vrije achterom ter linkerzijde van de woning.

Naast de bedrijfsruimte is een overkapping gemaakt.

Globale indeling, bedrijfsruimte

De bedrijfsruimte bestaat uit romp van circa 11.80 m1 breed en 29 m1 diep, met een gewapende betonvloer (50 ton/m2 draagvermogen) en een zadeldak, van binnenuit geïsoleerd, met twee lichtstraten.

In de kopgevel bevindt zich een elektrisch bedienbare sectionaldeur, breed 3,99 m1 en 4,20 m1 hoog. Een gasgestookte Mark heater (2020) zorgt voor de verwarming.

Aan de voorzijde van de bedrijfshal is er een kantoorruimte / entree, groot ca. 5,30 x 4,20 meter . Aansluitend een spreekkamer / kantoor ca. 5 x 4 meter, en een toiletgroep. Deze ruimtes zijn allen voorzien van een systeemplafond.
Aan de achterzijde van de hal is er een entresol van 9 x 6 meter (54 m2). Hier bevinden zich de exploitatiegebonden installaties van verkoper. De werkplaats is verder voorzien van:
• Stalen ringleiding perslucht met meerdere aansluitpunten
• Gehele bedrijfsgedeelte voorzien van LED verlichting ( dus zowel bedrijfshal als de div. kantoorruimtes )
• Gasgestookte CV ketel voor het bedrijfsgedeelte Nefit HF rendementketel 2018
• Het asbest golfplaten zadeldak van de werkplaats is compleet vervangen in 2015
• Krachtstroom installatie 63 Ampère.

Ter linkerzijde is de bedrijfsruimte aan achterzijde uitgebouw met een in diverse ruimtes verdeelde werk-/assemblageruimte, groot circa 12,5 x 13 meter, met een vinylvloer en een systeemplafond met LED-inbouwverlichting.

Tenslotte is er nog een recreatieruimte/Bierstube. Ideaal voor de vrijdagmiddagborrel.

Bestemming

Op de locatie is van toepassing het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Someren” van 24 januari 2019. Deze geeft ter plaatse de bestemming:
- Bedrijven tot en met categorie 3.2;
- Bedrijfswoning;
- Internetwinkels en webwinkels;

Voor meer informatie of om te checken of uw bedrijf ter plaatse gevestigd mag worden raadpleegt u www.ruimtelijkeplannen.nl of neemt u contact op met de gemeente Someren op 0493-494888.

Algemeen

- Ruim voorterrein;
- Goed bereikbare locatie;
- Prima combinatie van fijn wonen en ruim werken;
- Afstand tot centrum Someren slechts 1,5 kilometer;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder vier supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden. Het openluchtzwembad “De Diepsteeckel” ligt op loopafstand van de woning;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 750.000,- k.k.
  • Woningtype: Industry_Detached
  • Bouwjaar: 1992
  • Perceeloppervlakte: 1.460 m2

Plattegronden

Locatie