Someren – Gentiaanweg 1

€ 375.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een fraai op een hoekperceel gelegen, vrijstaande woning met garage. De woning is gelegen in een rustige woonwijk in Someren-Heide. De woning heeft woonkamer met aansluitende serrekamer, een leefkeuken en een hobbykamer op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. De woning heeft een fijne achtertuin op het zuidwesten met een vrijstaande garage achter in de tuin en een vrije achterom.

Globale indeling, begane grond:
Entreehal met een tegelvloer, lichte schoonmetselwerkwanden, een meterkast (zes groepen, twee aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de verdieping.

De entreehal geeft toegang naar de hobbykamer begane grond, groot ca. 3.25 x 3.14 meter en voorzien van een tegelvloer, stucwerkwanden en een MDF-plafond.

De woonkamer is groot circa 3.90 / 4.33 x 7.80 meter en is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, , deels behangwanden, deels schoonmetselwerkwanden en een balkenplafond en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Middels een schuifpui is er toegang tot de aangebouwde serrekamer. De serrekamer is voorzien van een tegelvloer, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en dubbelwandige dakplaten. De serre geeft een mooi uitzicht op de tuin.

De woonkamer geeft toegang tot de keuken. De keuken is groot ca. 3.40 x 3.80 meter en biedt ruimte voor het plaatsen van een eettafel en geeft mooi zicht op de achtertuin. De keuken is voorzien van een tegelvloer, hardhouten kozijnen en een MDF-plafon. De keuken beschikt over een keukeninrichting in een hoekopstelling met afzuigkap, gaskookplaat, koelkast, en vaatwasser. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar.

De bijkeuken is afgewerkt met een tegelvloer. Hier bevinden zich een toiletruimte, een kastenwand met de witgoedaansluitingen, een eenvoudig keukenblok met gootsteen en toegang tot een grote inbouwkast.

Globale indeling, eerste verdieping:
Op de verdieping is een zeer ruime overloop met daaraan drie ruime slaapkamers, de badkamer en een separate toiletruimte. Middels een vide staat deze ruimte in open verbinding met de entreehal. Een vlizotrap geeft toegang tot de bergzolder.

Slaapkamer 1, aan de linkerzijde gelegen, groot circa 3.90 x 5.12 meter, voorzien van vloerbedekking, gesausde wanden, een MDF-plafond en hardhouten kozijnen met enkel beglazing een rolluiken. Deze kamer beschikt over een ingebouwde kastenwand.

Slaapkamer 2, rechtsvoor gelegen, groot circa 3.25 x 2.49 meter (effectief), voorzien van een tegelvloer, behangwanden, een houten schrotenplafond en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en een rolluik. Ook deze kamer beschikt over kastruimte in de knieschotten.

Slaapkamer 3, rechtsachter gelegen, groot circa 3.25 x 2.49 meter (effectief), voorzien van een tegelvloer, behangwanden, een houten schrotenplafond en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en een rolluik. Ook deze kamer beschikt over een inbouwkast met de opstelling combiketel (2009).

De badkamer met dakkapel is voorzien van een ligbad, douche en een wastafel in meubel.

Tuin;
De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en is aangelegd met gazon, borders, een vijver en een terras. Er is ook een vrije achter. Achter in de tuin staat een vrijstaande garage en berging.

Garage en berging:
De in spouw gebouwde, geïsoleerde garage is groot ca. 3.00 x 6.54 meter (binnenwerks) en de achtergelegen berging is groot ca. 3.00 x 5.73 meter (binnenwerks). De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. De bitumen dakbedekking van de garage is in 2017 vernieuwd.

Isolatie:
De woning is voorzien van deels vloerisolatie, spouwmuurisolatie en deels isolerende beglazing.

Algemeen:
- Gelegen aan rustige woonstraat, op een fraai hoekperceel;
- Woonkamer met aangebouwde serrekamer;
- Hobby-/slaapkamer begane grond;
- Drie slaapkamers op de verdieping;
- Prettige leefruimte; ideaal voor (actieve) senioren, maar ook voor een compleet gezin.
- Gelegen in het gemoedelijke Someren-Heide: een kern met een actief verenigingsleven;
- Basisonderwijs en winkelvoorziening Shop in nabijheid;
- Someren-Heide is een kern van Someren: een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Grote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
  • Woningtype: Vrijstaand
  • Bouwjaar: 1977
  • Perceeloppervlakte: 533 m2
  • Inhoud: 560,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 145 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Isolatievoorzieningen: Muur isolatie, Vloerisolatie
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden

Locatie