Someren – Geldestraat 26

€ 284.500,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een uitstekend en modern afgewerkte, uitgebouwde hoekwoning met berging. De woning heeft een speelse indeling met L-vormige woonkamer, open keuken en een speel-/werkhoek. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. De woning ligt op een fraai hoekperceel, op loopafstand van het centrum.

Globale indeling, begane grond:
Entreehal met tegelvloer, stucwerkwanden, een meterkast (vernieuwd in 2016; 10 groepen, 2 aardlekschakelaars), een toiletruimte met een wandcloset en de trapopgang naar de verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer en keuken.

De L-vormige woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputzwanden en een stucwerkplafond. De grote raampartij met kunststof kozijnen, isolerende beglazing en zonnescreen aan voorzijde, zorgen voor een prettige lichtinval.

De open keuken is heel verrassend in het midden van de woning geplaatst en heeft een gezellige ontbijtbar. De keukeninrichting (2016) in hoekopstelling is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combioven en vaatwasser. De eetbar maakt een speelse scheiding tussen de keuken en de speel-/werkhoek die in de aanbouw is gerealiseerd. Deze is voorzien van een lichtkoepel en een deur naar het overdekt terras. De keuken en speelhoek zijn eveneens afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming en een stucwerkplafond met inbouwspots.

Aan de linkerzijde van de keuken is nog extra (speel-)hoek met een inbouwkast met schuifwand. Hierin zijn de witgoedaansluitingen fraai weggewerkt.

Globale indeling, eerste verdieping:
Ouderslaapkamer, linksvoor gelegen, groot circa 3.35 x 3.57 meter, met laminaatvloer spachtelputz- en behangwanden, een MDF-plafond, kunststof kozijn met isolerende beglazing en een rolluik. Deze kamer beschik over een inbouwkast.

Slaapkamer 2, rechtsvoor gelegen, groot circa 2.23 x 3.57 meter, met een laminaatvloer, spachtelputz- en behangwanden, een stucwerkplafond, kunststof kozijn met isolerende beglazing en een rolluik. Op deze kamer bevindt zich een luik met vlizotrap naar de zolder.

Slaapkamer 3, linksachter gelegen, groot circa 3.25 x2.16 meter, met een laminaatvloer, behangwanden, een MDF-plafond, een kunststof kozijn met isolerende beglazing en een rolluik.

De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche met cabine, een wastafel en een wandcloset. De badkamer heeft een natuurlijke daglichttoetreding door toepassing van een kunststof kozijn met isolerende beglazing en een rolluik.

Globale indeling, tweede verdieping:
De zolder is bereikbaar via een vlizotrap. Op deze bergzolder bevindt zich de gasgestookte Vaillant combiketel (2008). De kap van de woning is geïsoleerd en in 2016 voorzien van nieuwe dakpannen en 12 zonnepanelen (2019).

Tuin:
De privacy biedende achtertuin is bijna 10 meter diep en 6 meter breed, gesitueerd op het noordoosten en aangelegd fraaie terrastegels, gazon en een border. Het fraai overdekt terras is voorzien van een kastenwand.

Berging/oprit:
Aansluitend aan het overdekt terras ligt de berging, groot circa 3.36 x 4.23 meter binnenwerks.

Vóór de woning ligt een ruime oprit met plaats voor meerdere auto’s.

Isolatie:
De woning is voorzien van:
- Vloer-, spouw- en dakisolatie
- Isolatieglas.

Algemeen:
- Een modern afgewerkte woning met speelse indeling;
- Rustige woonomgeving op loopafstand van het centrum;
- Dakpannen in 2016 vervangen en kap voorzien van 12 zonnepanelen (2019);
- Platdak vervangen in 2016;
- Uitgebreide meterkast in 2016 vernieuwd;
- De voor- en zijgevel zijn in 2016 gereinigd en opnieuw gevoegd;
- Bij verkoop wordt door verkoper een bankgarantie verlangd ter grootte van 10 % van de koopsom, te stellen bij de behandelende notaris;
- Someren is een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 284.500,- k.k.
  • Woningtype: Hoekwoning
  • Bouwjaar: 1967
  • Perceeloppervlakte: 269 m2
  • Inhoud: 440,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 107 m2
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd

Plattegronden

Locatie