Someren – Dorpsweg 48

€ 287.500,-
Verkocht

Omschrijving

BIEDEN VANAF!

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een verrassend ruim woonhuis mét garage, gelegen in Waterdael I, op prima woonlocatie, nabij centrum van Someren. Gezellige woonkamer, ruime keuken, drie slaapkamers, zolder met mogelijkheid slaapkamer 4, kunststof kozijnen, tuin op het oosten met vrije achterom en de garage maken deze woning heel compleet.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met granieten vloer, structuurwanden, meterkast (6 groepen en fornuisgroep), een toiletruimte met toilet met softclose-zitting, fonteintje en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is groot circa 33 m2 (circa 4.90 x gemiddeld 6.70 meter) en is voorzien van een granieten vloer met vloerverwarming, stucwerkwanden, een spacwerkplafond en isolatieglas. De brede woonkamer is goed indeelbaar en heeft mooi zicht op de achtertuin.

De aan de straatzijde van de woning gelegen eetkeuken is groot circa 16 m2 (gemiddeld 4.20 x 3.85 meter), met een granieten vloer met vloerverwarming en een kunststof keukeninrichting in lengteopstelling met een granieten werkblad, een inductiekookplaat, afzuigkap, combioven, koelkast en Miele vaatwasser (2 jaar).

Naast de keuken is er een bijkeuken, groot 1.50 x 1.90 meter; handig voor voorraad en vriezer.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1, groot circa 4.00 x 3.70 meter, met een laminaatvloer, spacwerkplafond met inbouwspots LED, kastenwand , isolatieglas met een rolluik en een schuifdeur naar de overloop;

Slaapkamer 2, groot circa 2.00 x 3.50 meter, met een laminaatvloer, spacwerkplafond, isolatieglas en een rolluik;

Slaapkamer 3, groot circa 14,5 m2 (5.20 x gemiddeld 2.80 meter), met een laminaatvloer, isolatieglas en rolluiken. Het verrassendste aan deze kamer is echter wel de hoge nok, wat voor een heel ruimtelijk effect zorgt;

Badkamer met een ligbad, een wastafel en een toilet en veel lichtinval.

Globale indeling, tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar, voorzolder met gasgestookte c.v.-combiketel Remeha (2020), een betonnen verdiepingsvloer, en ruimte voor een extra slaapkamer.

Tuin

De op het oosten gesitueerde achtertuin is circa 15 meter diep, aangelegd met sierbestrating. Een vrije achterom leidt naar de achtergelegen binnenplaats.

Garage

Achter de woning ligt een kleinschalig appartementencomplex (twee bouwlagen). In dat complex is gesitueerd de bij de Dorpsweg 48 horende garage. Deze is in spouw gebouwd en voorzien van een kanteldeur en stroom.

Parkeren

Het binnenterrein is een zogeheten “mandelig perceel”. Dat houdt in dat het eigendom is van elf eigenaren. Op dit perceel is een parkeerplaats tegen de achterzijde van de tuinmuur aanwezig (geen eigendom, maar alle bewoners gebruiken hun “vaste parkeerplaats”).

Verder is er aan de straatzijde parkeerruimte in de gemeentelijke parkeervakken.

Voor de garage en de parkeerplaats zijn aan de VvE € 11,00 per maand als servicekosten verschuldigd.

Algemeen

- Een verrassend ruime woning met garage;
- Spouw-, vloer- en dakisolatie, kunststof kozijnen met isolatieglas;
- Afstand tot centrum Someren is slechts 500 meter;
- Someren is een gezellige gemeente van ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Grote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren;
- De maatvoering zoals in de brochure vermeld is slechts indicatief, zowel in de tekst als in de tekeningen. Indien u maatvoering niet als indicatief wenst te beschouwen kunnen wij samen met u de exacte maatvoering digitaal vast stellen;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 287.500,- k.k.
  • Woningtype: Geschakelde woning
  • Bouwjaar: 1994
  • Perceeloppervlakte: 210 m2
  • Inhoud: 450,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 128 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd
  • Garage / Berging: Garagebox

Locatie