Someren – Dorpsweg 46

€ 269.500,-
Te koop

Brochure

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een verrassend ruim woonhuis mét garage, gelegen in Waterdael I, op prima woonlocatie, nabij centrum van Someren. Gezellige woonkamer, ruime keuken, drie slaapkamers, zolder met mogelijkheid slaapkamer 4, kunststof kozijnen, tuin op het oosten met vrije achterom en de garage maken deze woning heel compleet.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met tegelvloer met vloerverwarming, meterkast, een toiletruimte met fonteintje en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is groot circa 33,5 m2 (5.00 x gemiddeld 6.70 meter) en is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden, een spacwerkplafond en isolatieglas.
De brede woonkamer is goed indeelbaar en heeft mooi zicht op de achtertuin.

De aan de straatzijde van de woning gelegen eetkeuken is groot circa 16 m2 (gemiddeld 4.20 x 3.85 meter), met een tegelvloer met vloerverwarming en een MDF/kunststof keukeninrichting in lengteopstelling met een granieten werkblad en achterwand, een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combioven, koelkast en vaatwasser.

Naast de keuken is er een bijkeuken, groot 1.50 x 1.90 meter; handig voor voorraad en vriezer.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1, rechtsvoor gelegen, groot circa 3.00 x 1.90 meter, met een laminaatvloer, spachtelputzwanden, spacwerkplafond en isolatieglas;

Slaapkamer 2, rechtsachter gelegen, groot circa 13,5 m2 (4.00/1.90 x 2.20/4.35 meter), met een laminaatvloer, spachtelputzwanden, spacwerkplafond en isolatieglas;

Slaapkamer 3, aan linkerzijde gelegen, groot circa 14,5 m2 (5.20 x gemiddeld 2.80 meter), met een laminaatvloer, spachtelputzwanden, spacwerkplafond en isolatieglas. Het verrassendste aan deze kamer is echter wel de hoge nok, wat voor een heel ruimtelijk effect zorgt;

Badkamer met een ligbad, een wastafel en een toilet en veel lichtinval.

Globale indeling, tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar, open zolder , groot circa 4.00 x 3.40 meter (tot 1.50 m1-lijn) met een betonnen verdiepingsvloer, vloerbedekking, een dakvenster, de aansluiting wasmachine en de gasgestookte c.v.-combiketel Remeha (24-01-2009). Op de zolder kan gemakkelijk een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

Tuin

De op het oosten gesitueerde achtertuin is circa 15 meter diep, aangelegd met een terras, sierbestrating en borders. Een vrije achterom leidt naar de achtergelegen binnenplaats.

Garage

Achter de woning ligt een kleinschalig appartementencomplex (twee bouwlagen). In dat complex is gesitueerd de bij de Dorpsweg 46 horende garage. Deze is in spouw gebouwd en voorzien van een kanteldeur en stroom.

Parkeren

Het binnenterrein is een zogeheten “mandelig perceel”. Dat houdt in dat het eigendom is van elf eigenaren. Op dit perceel is een parkeerplaats tegen de achterzijde van de tuinmuur aanwezig (geen eigendom, maar alle bewoners gebruiken hun “vaste parkeerplaats”).

Voor de garage en de parkeerplaats is aan de VvE € 10,69 per maand als servicekosten verschuldigd.

Verder is er aan de straatzijde parkeerruimte in de gemeentelijke parkeervakken.

Algemeen

- Een verrassend ruime woning met garage;
- Spouw-, vloer- en dakisolatie, kunststof kozijnen met isolatieglas;
- Afstand tot centrum Someren is slechts 500 meter;
- Someren is een gezellige gemeente van ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Grote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren;
- De maatvoering zoals in de brochure vermeld is slechts indicatief, zowel in de tekst als in de tekeningen. Indien u maatvoering niet als indicatief wenst te beschouwen kunnen wij samen met u de exacte maatvoering digitaal vast stellen;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 269.500,- k.k.
  • Woningtype: Tussenwoning
  • Bouwjaar: 1994
  • Perceeloppervlakte: 179 m2
  • Inhoud: 440,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 125 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd
  • Garage / Berging: Garagebox

Plattegronden

Locatie