Someren – De Meer 15

€ 235.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een superleuk hoekappartement in twee bouwlagen (maisonnette), gelegen midden in het centrum van Someren, maar toch verrassend rustig.

Globale indeling: via een centrale entree aan de kant van de Wijtenhofstraat kom je via de trap op de eerste verdieping. Het appartement ligt aan een binnenplaats met meerdere soortgelijke appartementen.

Entree, met een laminaatvloer, spachtelputzwanden en een meterkast. Via de hal kun je direct naar de badkamer. deze is recent geheel opgefrist en voorzien van een douche met een douchewand en een wastafel met spiegelkast en een decorradiator. Tevens is er in de hal een eveneens opgefriste toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje.

De gezellige, sfeervolle woonkamer is groot circa 6.28 x 3.93 meter en verdeeld in een zithoek en een eethoek. In de eethoek is een airco aangebracht. Met deze temperaturen is dat een welkome voorziening.

De open keuken is voorzien van een kunststof inrichting in een hoekopstelling, met een gaskookplaat, een afzuigkap, combimagnetron, een koelkast en een recente vaatwasser. Bij de keuken bevindt zich nog een bergruimte met o.a. de opstelling van de gasgestookte c.v.-ketel (2018) en de aansluitingen witgoed.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot twee slaapkamers en een bergruimte.

Slaapkamer 1: deze slaapkamer is écht groot; maar liefst circa 26 m2. Hier kun je meer dan prima een tweepersoonsbed kwijt. De schuifkastenwand biedt je alle mogelijkheden om je kleding op te bergen. Er is een wastafel aanwezig en een airco-unit: geen plaknachten meer...

Slaapkamer 2: ook deze is ruim (circa 22 m2) en biedt ook de mogelijkheid om een tweepersoonsbed te plaatsen. Een extra hoekje biedt je mogelijkheden om te strijken of te hobbyen.

Tussen de twee slaapkamers is er nog een bergkamer; ideaal voor schoenen of andere zaken.

Terras: het appartement beschikt over een terras van maar liefst 10,5 meter breed en 5,75 meter diep, georiënteerd op het zuiden. Het terras is voorzien van bloembakken, deels betonnen drainagetegels en deels kunstgras. Er is plaats genoeg voor een heel ruime tuinset. Tegen de achtergevel is een elektrisch bedienbare zonneluifel aangebracht. Dit terras is echt genieten!

Op de begane grond bevindt zich nog een eigen fietsenberging, groot circa 6 m2. Er is ruim voldoende parkeerplaats in de dichte nabijheid.

Algemeen:

- Ideaal appartement voor starters, kleine huishoudend of alleenstaanden;
- Dicht bij alle voorzieningen;
- Servicekosten € 90,00 per maand;
- Someren is een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 235.000,- k.k.
  • Bouwjaar: 1978
  • Inhoud: 270,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 95 m2
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Isolatievoorzieningen: Dak isolatie, Muur isolatie

Plattegronden

Locatie