Someren – Boerenkamplaan 22b

€ 365.000,-
Te koop

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een fraaie KAVEL, groot 2.620 m2, gelegen tussen Someren en Someren-Eind, bestemd vopor de bouw van een Ruimte-voor-Ruimtewoning.

Ligging kavel:

De kavel is gelegen op een landelijke locatie net buiten de bebouwde kom van Someren. Door de ligging op slechts 1 kilometer afstand van het centrum van Someren zijn de voorzieningen en faciliteiten binnen handbereik.

De kavel is zeer ruim van opzet en biedt de mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning met een inhoud van maar liefst 900 m3 met daarbij een bijgebouw van 150 m2 toe.

Omgevingsvergunning

De belangrijkste vergunning die u moet hebben is de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning). Ten behoeve van de verkrijging is door verkopende partij een bodemonderzoek uitgevoerd. De bouwaanvraag wordt bekeken door de gemeente, meestal via de afdeling bouw- en woningtoezicht. Daarnaast buigt een welstandcommissie zich over uw plannen.

Een omgevingsvergunning is onder te verdelen in twee fasen. In de vergunning eerste fase wordt de bouwaanvraag getoetst op het in overeenstemming zijn met de bouwverordening, het vrijstellingsbesluit en de welstandcriteria. De woningbouwmogelijkheid is geregeld via een vrijstellingsprocedure (artikel 19 lid 1 WRO). Na de afgifte van de vergunning eerste fase is deze vrijstelling onherroepelijk. De vergunning tweede fase kan alleen worden geweigerd als het bouwplan in strijd is met het bouwbesluit of de niet-stedenbouwkundige bepalingen van de bouwverordening.

De bestemmingsplanvoorschriften zijn via Raadhuis Makelaars verkrijgbaar.

Algemeen

- Op fietsafstand van het centrum van Someren gelegen;
- Someren is een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, overdekt zwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Groote Peel, de Strabrechtse Heide en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 365.000,- k.k.
  • Bouwjaar: -1

Locatie