Someren – Belienberkdijk 39

€ 349.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een mooi in het groen gelegen vrijstaand woonhuis met slaap- en badkamer begane grond, op een ruim perceel in het buitengebied van het gemoedelijke Someren-Eind. Zoekt u een woning met rust en ruimte, vrij maar niet eenzaam? Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Globale indeling, begane grond

Entreehal met tegelvloer, trapopgang en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is groot circa 6.29 x 3.59 meter (22,5 m2) en voorzien van houten vloerdelen, isolatieglas en een gaskachel.

Doorgang naar slaapkamer begane grond met een toiletruimte, bereikbaar vanuit de woonkamer.

De slaapkamer begane grond is groot circa 4.00 x 2.89 meter (11,5 m2), met vloerbedekking, behang op wanden en plafond en aansluitend een inloopkast, groot circa 2.80 x 1.84 meter.

Aansluitend aan de slaapkamer is er een badkamer die is voorzien van een “ligbad op pootjes”, een wastafel en een douche.

De keuken, groot circa 2.89 x 2.90 meter (8,5 m2), is voorzien van een hardstenen kloostervloer, en een landelijke inrichting in twee lengteopstellingen, met een hardstenen blad, een fornuis met gaspitten, elektrische oven (ter overname) aan de ene zijde en een werkblad met spoelgedeelte aan de andere zijde. In de keuken bevindt zich tevens de meterkast.

Vanuit de keuken komt u in een eetkamer, groot circa 6.80 x 2.73 meter (18,5 m2) met houten vloer- en plafonddelen, een houtkachel en tuindeuren.

Kantoor, groot circa 2.29 x 2.73 meter, voorzien van houten vloerdelen.

Op de begane grond bevindt zich verder nog een speel-/werkkamer, groot circa 3.775 x gemiddeld 5,50 meter ( 20,5 m2) met houten vloerdelen, lichtkoepels, een houtkachel en een serre-achtige pui.

Waskamer met stromend warm en koud water.

Globale indeling, eerste verdieping

De eerste verdieping kent een zolderruimte met vloerbedekking en een dakvenster, een bergruimte met vloerbedekking en een dakvenster en twee gelijk grote slaapruimtes, ieder met een dakkapel van 2 meter breed, vloerbedekking en een wastafel.

Op de overloop is er nog een toiletruimte, met fleurige wandbetegeling en een sanibrouilleur-toilet.

Aan- en bijbouwen

Tegen de achterzijde van de woning bevinden zich drie aaneengebouwde ruimtes, groot respectievelijk 3.20 x 2.85 meter (witgoedruimte), 3.20 x 2.85 meter (berging) en 3.20 x 3.275 meter (stal).

Verder is er nog een houten bergschuur met kozijnen met glas en een pannendak en een in het oog springend speelhuis op palen.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich nog een carport met bergruimte.

De meest bijzondere aanbouw is echter de grote veranda aan de rechterzijde van de woning: een ideale loungeruimte voor de zomeravonden!

Tuin

De tuin is aangelegd als siertuin met een achterplaats en een ronde paardenbak.

Algemeen

- Een verrassende woning op een bijzondere locatie;
- Grenzend aan open buitengebied waar u nog reeën ziet lopen;
- Slaap- en badkamer begane grond;
- Isolatieglas, spouw- en dakisolatie toegepast;
- Momenteel loopt er een procedure om de bestemming van het object om te zetten naar “woning”;
- Someren-Eind is een actieve kern van Someren, met een levendig verenigingsleven;
- Someren is een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 349.000,- k.k.
  • Woningtype: Vrijstaand
  • Bouwjaar: 1974
  • Perceeloppervlakte: 1.656 m2
  • Inhoud: 540,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 115 m2
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Garage / Berging: Carport

Plattegronden

Locatie