Someren – Beatrixlaan 20

€ 475.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een interessante vrijstaande woning met garage en berging op een prachtige locatie in Someren. Deze woning is vrijwel volledig geïsoleerd, is goed onderhouden, kent een rijke historie aan aanpassingen/verbouwingen en biedt naast voldoende leefruimte met 2 (eventueel 3) slaapkamers een legio aan mogelijkheden.

Globale indeling; begane grond

Hal met meterkast, trapopgang en doorgang naar keuken.

De keuken bevindt zich in het hart van de woning en staat in verbinding met woonkamer, kelder, werk-/hobbykamer en portaal. De eiken houten keuken is in wandopstelling geplaatst en heeft een prachtig uitzicht over het naastgelegen plantsoen. De keuken is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputzwanden en pleisterwerkplafond.

Knusse woonkamer met zithoek, grote raampartijen en open doorgang naar keuken. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputzwanden en pleisterwerkplafond.

De kelder met (bijna) stahoogte heeft een oppervlakte van circa 4,30 m2 (1,78m x 2,45m).

De werk-/hobbykamer ligt aan de voorzijde van de woning en betreft een multifunctionele ruimte. Bij een toekomstige verbouwing is het wellicht een optie om deze ruimte bij de keuken te betrekken. Anderzijds kan de ruimte ook als slaapkamer gebruikt worden.

Portaal met garderobekast, toiletruimte, wasruimte, CV-ruimte en doorgang naar inpandige garage en buitenverblijf. Het portaal, de toiletruimte en de wasruimte zijn eveneens voorzien van vloerverwarming.

Toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

Grote (inpandige) garage met een oppervlakte van circa 25 m2 (3,44m x 7,41m). De garage is voorzien van verwarming, wasbak, twee bergzolders, doorgang naar twee (inpandige) bergingen, doorgang naar achtertuin en openslaande deuren naar dubbele oprit.

Globale indeling; eerste verdieping

Overloop met trapopgang en doorgang naar twee slaapkamers, toiletruimte en badkamer.

Slaapkamer 1: de hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde, groot circa 19 m2, met vloerbedekking. De hoofdslaapkamer heeft een inbouwkast en heeft aan de achterzijde een balkondeur naar het plat dak. Verder bestaat deze slaapkamer oorspronkelijk uit twee slaapkamers die later zijn samengevoegd.

Slaapkamer 2: ligt aan de voorzijde, groot circa 8 m2, met vloerbedekking. De slaapkamer is voorzien van inbouwkasten.

In beginsel bestond de eerste verdieping uit 4 slaapkamers en was de badkamer op de begane grond gesitueerd.

Toiletruimte met wandcloset.

De ruime badkamer is voorzien van wastafel, inloopdouche en ligbad.

Globale indeling; tweede verdieping

De, middels vaste trap bereikbare en met schuifluik afsluitbare, zolder betreft een bergzolder met een nokhoogte van 1,70m. De zolder wordt middels 2 dakramen voorzien van daglicht.

Buitenverblijf

Dubbele oprit met vrije achterom. Tuin rondom de woning. De verzorgde tuin is ingericht met een terras, gazon, diverse beplantingen en een fontein.

Algemeen

- Prachtige ligging nabij het centrum van Someren;
- Alle voorzieningen zijn op loopafstand gelegen;
- Woning is voorzien van vloer-, spouwmuur- en dakisolatie;
- Het buitenschilderwerk dateert van 2016/2017;
- De CV-ketel dateert van 2006;
- In de hal/meterkast is een aansluiting voor een traplift aanwezig;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder verschillende supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- Verkoper verlangt een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 475.000,- k.k.
  • Woningtype: Vrijstaand
  • Bouwjaar: 1963
  • Perceeloppervlakte: 704 m2
  • Inhoud: 615,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 119 m2
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Isolatievoorzieningen: Dak isolatie, Muur isolatie, Vloerisolatie
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden

Locatie