Ommel – Kluisstraat 43

€ 390.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een heerlijk ruim en hoogwaardig gebouwd halfvrijstaand woonhuis met garage, gebouwd in de karakteristieke jaren-dertig stijl. Het pand ligt in de gezellige kern Ommel, met uitstekende wegverbindingen naar Weert, Helmond, Venlo en Eindhoven.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en plafond met subtiele plafondlijsten, een toiletruimte met een wandcloset, urinoir en fonteintje en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is groot circa 3.97 x 7.82 meter en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en plafond met subtiele plafondlijsten, een erker aan de straatzijde, groot 2.82 x 1.18 meter, draai-/kiepramen met isolatieglas, een stookkanaal met een gasaansluiting en tuindeuren naar de achtertuin.

De halfopen keuken, groot circa 3.00 x 4.84 meter, is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en een stucwerkplafond met subtiele plafondlijsten, een MDF-inrichting in een hoekopstelling, met een gaskookplaat met wokbrander, een afzuigkap, een elektrische oven, een magnetron, een koelkast, een vriezer en een composiet aanrechtblad. Tevens draai-/kiepramen met isolatieglas en vanuit de keuken is de WTW installatie te bedienen.

Bijkeuken/tussenhal, groot circa 1.26 x 2.40 meter, met een tegelvloer, een deur naar de tuin en naar de garage en een inbouwkast.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1, rechtsvoor gelegen, groot circa 2.92 x 2.68 meter, voorzien van een laminaatvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond met subtiele plafondlijsten, draai-/kiepramen met isolatieglas;

Slaapkamer 2, linksvoor gelegen, groot circa 3.10 x 3.20 meter, voorzien van een laminaatvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond met subtiele plafondlijsten, draai-/kiepramen met isolatieglas;

Slaapkamer 3, linksachter gelegen, groot circa 3.10 x 3.94 meter, voorzien van een laminaatvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond met subtiele plafondlijsten, draai-/kiepramen met isolatieglas;

Alle slaapkamers zijn voorzien van TV-aansluiting en twee computeraansluitingen.

De badkamer is groot circa 2.92 x 2.84 meter en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, een kunststof ligbad, een douche, een vaste wastafel in een meubel en een wandcloset. Vanuit de badkamer is de WTW te bedienen. Een goed verzorgde, moderne badkamer.

Tweede verdieping

Deze is bereikbaar via een vaste trap: voorzolder met wasmachineruimte, en een technische ruimte met de gasgestookte Nefit Topline 2011 met een indirect gestookte zonneboiler en de WTW-installatie.

Volwaardige vierde slaapkamer, groot circa 3.21 x 2.40 meter, met stucwerkwanden, een laminaatvloer en een dakkapel.

Tenslotte is er op de zolder nog een bergkamer, groot circa 3.21 x 2.70 meter effectief.

Garage

Naast de woning bevindt zich de garage. Deze is groot circa 2.92 x 7.34 meter, met houten garagedeuren, een pvc-vloer, vloerverwarming, een stortbak en een zeer uitgebreide meterkast met 20 groepen en een krachtgroep. De garage kent tevens nog een bergvliering.

Tuin

De tuin is aangelegd met borders en gazon en is gelegen op het zuid- en zuidoosten.

Isolatie

De woning is voorzien van 14 cm polystyreen vloerisolatie, 7,8 cm PIR spouwmuurisolatie met Rc-waarde van 4,02, isolerende dakelementen met rc waarde van 4.0 m2 k/w en HR++ isolatieglas.

Bouwmaterialen

De woning is opgetrokken uit waalformaat handvorm bakstenen buitenmetselwerk, poriso-binnenwanden, betonnen verdiepingsvloeren, isolatie-dakelementen met keramische dakpannen OVH en kunststof kozijnen.

Milieu

Volgens voorschrift van de gemeente kent het pand een waterberging in een betonnen put in de oprit. Via deze hemelwateropvang in combinatie met een regenwatermanager wordt in de woning voor toiletspoeling, wasmachine, de stortbak in de garage en tuinberegening gebruik gemaakt van dit (kalkvrije) water.

Op het dak van de woning liggen zonnecollectoren ten behoeve van het warme water.

Algemeen:

- Gelegen aan rustige, landelijke woonstraat;
- Een comfortabel, ruim en fijn woonhuis;
- Vanuit Ommel is direct de A67 bereikbaar met snelwegverbindingen naar Venlo en Eindhoven. Ook is de A2 gemakkelijk bereikbaar;
- Ommel is een kern van Asten: een gezellige gemeente met ruim 18.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, zwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en de Groote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 390.000,- k.k.
  • Woningtype: Twee-onder-één-kapwoning
  • Bouwjaar: 2010
  • Perceeloppervlakte: 288 m2
  • Inhoud: 588,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 132 m2
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden

Locatie