Mierlo – Goorsedijk 70

€ 450.000,-
Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 450.000,= k.k.. Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een bijzondere, pittoreske vrijstaande woning, gelegen op een ruim perceel van 3.000 m2, in het buitengebied van Mierlo, tegen de gemeentegrens van Helmond/Mierlo-Hout. Op het buitenterrein zijn diverse paardenstallen en een loopbak aanwezig, wat het object zeer geschikt maakt voor degene die ruimte en vrijheid zoekt.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met leistenen vloer, granolwanden, meterkast (4 groepen, aardlek en krachtaansluiting), een toiletruimte en de trapopgang naar de verdieping.

De L-vormige woonkamer is groot circa 33 m2, met een parketvloer, granolwanden en deels isolatieglas. In de achtergevel bevinden zich tuindeuren.

De keuken is groot circa 2.79 x 2.92 meter en ingericht met een eiken inrichting in een u-opstelling, met een gaskookplaat, afzuigkapen een koelkast.

Op de begane grond bevinden zich verder twee slaapkamers en een badkamer:

Slaapkamer 1: groot circa 4.27 x 3.40 meter een laminaatvloer;

Badkamer, voorzien van een ligbad, een dubbele wastafel en een elektrische boiler. Aansluitend aan deze badkamer is er:

Slaapkamer 2: groot circa2.70 x 3.40 meter.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een overdekt terras van ruim 7 x 2.40 meter en aan de voorzijde een veranda, groot ruim 7 x 2.20 meter.

Globale indeling, eerste verdieping

De eerste verdieping beschikt over twee slaapkamers:

Slaapkamer 3: groot circa 3.80 x 2.62 meter, met twee dakvensters en bergruimte in de knieschotten;

Slaapkamer 4: groot circa 3.80 x 2.62 meter met twee dakvensters en bergruimte in de knieschotten;

Op de overloop is er ook nog bergruimte in de knieschotten.

Bijbouwen

Direct achter de woning bevindt zich een eerste bijbouw. Feitelijk is deze ingericht als woonruimte. Er is een woonkamer groot circa 5.64 x 2.87 meter, een keuken groot 3.90 x 2.25 meter met een klein keukenblokje, een slaapkamer met schuifdeuren met een natte cel met douche en toilet en een entree met de opstelplaats van de c.v.-ketel. Aan de achterzijde bevindt zich een afhang. Planologisch mag dit gebouw niet als woonruimte gebruikt worden.

De tweede bijbouw bevindt zich helemaal achter op het perceel. Dit gebouw is een samenstel van een negental paardenstalletjes, een garage en bergruimte. Op het dak liggen zonnepanelen.

Tuin

De tuin is voor een groot deel ingericht met de rijbak voor de paarden. Het perceel is op het zuiden georiënteerd, wat mogelijkheden biedt voor een grandioze hobbytuin.

Bestemming

Het hele perceel heeft volgens het geldende bestemmingsplan Buitengebied Geldrop – Mierlo de planologische bestemming wonen. Zie verderop in de brochure de omschrijving toegestaan gebruik.

Algemeen

- Een verrassende woning, met écht cachet;
- Originele gebakken kruispannen;
- Mogelijkheden voor hobby, gezien perceel en bijbouwen;
- Via de naastgelegen fietsbrug bent u zó in Helmond en Brandevoort;
- Centrum van Mierlo op circa 1,5 kilometer afstand;
- De woning behoeft een grondige opknapbeurt;
- Mierlo is een gezellige kern van de gemeente Geldrop-Mierlo met circa 10.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau (uitgebreid winkelgebied, scholen), uitstekende wegverbindingen naar o.a. Eindhoven, en Helmond, en de Strabrechtse Heide en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 450.000,- k.k.
  • Woningtype: Vrijstaand
  • Bouwjaar: 1920
  • Perceeloppervlakte: 3.000 m2
  • Inhoud: 435,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 117 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4

Plattegronden

Locatie