Meijel – Den dueren coop 14

€ 310.000,- k.k.
Beschikbaar

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een uitgebouwde tweekapper met garage en berging, gelegen op korte afstand van het centrum van Meijel met alle voorzieningen.

Globale indeling:

Entreehal met een meterkast met zeven groepen, twee aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting, een toiletruimte met een wandcloset, garderobehoek, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de keuken.

De prettig ruime woonkamer is oorspronkelijk groot circa 3.60 x 7.49 meter, voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden, een stucwerkplafond en isolatieglas. Deze woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd met een fijne tuinkamer, groot circa 4.78 x 3.62 meter, met een gelijke tegelvloer en afwerking, twee lichtkoepels en tuindeuren naar de achtertuin. Verder zijn er in de aanbouw twee op maat gemaakte kasten gemaakt, inbouwspots aangebracht en is er een pelletkachel geplaatst: gezellige, behaaglijke en betaalbare warmte in je huis!

De keuken is voorzien van een in 2018 aangebrachte kunststof keukeninrichting, uitgevoerd met een spoeleiland en een lengteopstelling, met een composiet werkblad, een inductiekookplaat met gas-wokbrander, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast en een combi-oven.

Eerste verdieping:

De overloop is voorzien van airco en biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een witgoedkast:

- Slaapkamer 1: linksachter gelegen, groot circa 3.31 x 3.88 meter, met een laminaatvloer, enkele beglazing en een rolluik;
- Slaapkamer 2: linksvoor gelegen, groot circa 2.58/3.60 x 3.49 meter, met een siergrintvloer, enkele beglazing en een rolluik;
- Slaapkamer 3: rechtsachter gelegen, groot circa 2.25 x 2.70 meter, met enkele beglazing.

De vergrootte badkamer is voorzien van een douche, een vaste wastafel in een meubel, een wandcloset en en decorradiator.

Tenslotte is er een inbouwkast met de aansluiting voor je wasmachine.

Tweede verdieping:

Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar, momenteel in gebruik als bergzolder. De mogelijkheid is er om een vaste trap te creëren zodat er een 4e slaapkamer gemaakt kan worden. Op de zolder bevindt zich ook de gasgestookte Nefit HR-cv-ketel (circa 2008).

Tuin:

de op het westen gelegen achtertuin is voorzien van een terras tegen de achterzijde van de woning, een prieel, borders en leibomen voor je privacy. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Garage/berging:

Naast de woning ligt een garage, groot circa 3.98 x 5.41 meter, met een elektrisch rolluik en een aparte loopdeur. Achter de garage is er een extra berging, groot circa 2.83 x 3.70 meter. Garage en berging zijn beiden in steen gemetseld. Voor de garage ligt nog een carport-overkapping, diep circa 3.92 meter.

Algemeen:
- uitgebouwde tweekapper met garage, berging en tuin op westen;
- begane grond gemoderniseerd in 2018 met verrassende ruimte;
- gelegen in rustige woonstraat met voldoende parkeergelegenheid;
- Meijel is een kerkdorp en voormalige gemeente in Nederlands-Limburg. De plaats telt 6.150 inwoners (2021), met diverse voorzieningen op het gebied van winkels en horeca. Per 1 januari 2010 maakt Meijel deel uit van de gemeente Peel en Maas;
- Meijel ligt in de Peel met ten westen van het dorp het Nationaal Park De Groote Peel, het Simonshoekse Bos (80 ha), het Startebos (30 ha) met trimbaan en bijenpark;
- bezichtigingen uitsluitend na voorafgaande afspraak via Raadhuis Makelaars;
- van koper wordt een bankgarantie danwel waarborgsom verlangd ter grootte van 10 % van de koopsom, te storten op de derdengeldrekening van de notaris.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 310.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 1972
  • Perceeloppervlakte: 237 m2
  • Inhoud: 510 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 105 m²
  • Aantal kamers: 1
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden