Lierop – Gildeplein 27

€ 300.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een leuke, jonge, instapklare en uitgebouwde tussenwoning, gelegen in een jonge wijk van de kern Lierop, aan een fijn groenplein. De kernen Someren en Asten met alle voorzieningen zijn gemakkelijk bereikbaar, evenals de oprit naar de A67.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met een tegelvloer met vloerverwarming, een meterkast met 7 groepen installatie-automaten en glasvezel, een c.v.-kast met een gasgestookte Intergas combiketel alsmede een toiletruimte met een wandcloset en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is groot circa 5.05 x 5.10 meter (26 m2) en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden, een spacwerkplafond en tuindeuren.

De eethoek is groot circa 4.00 x 2.00 meter (8 m2), met een tegelvloer met vloerverwarming en een trapkast.

De open keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd, groot circa 2.50 x 3.30 meter (8,25 m2) en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en een kunststof keukeninrichting in een hoekopstelling, met een gaskookplaat, afzuigkap, twee elektrische ovens, een vaatwasser en een terrazzo-werkblad. Een complete keuken dus, met fijn zicht op de straat en het pleintje.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1, linksachter gelegen, groot circa 2.90 x 4.95 meter, met tapijt, gesausde wanden, isolatieglas, een rolluik en een inbouwkast;

Slaapkamer 2, linksvoor gelegen, groot circa 2.50 x 3.60 meter, met tapijt, gesausde wanden en isolatieglas;

Slaapkamer 3, rechtsachter gelegen, groot circa 2.10 x 3.25 meter, met tapijt, gesausde wanden, isolatieglas en een rolluik;

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel in een meubel en een wandcloset.

Globale indeling, tweede verdieping

De zolder is bereikbaar via een vaste trap en heeft een betonnen verdiepingsvloer. De zolder is groot circa 5,05 x 5,32 meter (tot aan de 1.50 m1 -lijn) en voorzien van een dakvenster, de unit mechanische ventilatie en de aansluitingen witgoed. Een heel praktisch bruikbare zolder.

Tuin

De onderhoudsvriendelijke achtertuin is aangelegd met bestrating, kunstgras, een houten tuinhuisje en een vrije achterom. De tuin ligt op het zuid-zuidoosten.

Isolatie

De woning is hoogwaardig geïsoleerd, met vloer-, spouw- en dakisolatie alsmede HR ++ isolatieglas. Dat resulteert in een label A voor deze woning.

Algemeen

- Een mooie, moderne, instapklare woning, slechts zeven jaar oud, op een prima locatie, met een groenplein voor de deur;
- Extra slaapkamer op zolder mogelijk;
- Jonge woonomgeving;
- Kernen Asten en Someren zijn prima bereikbaar;
- Lierop is een kerkdorp van gemeente Someren, met een supermarkt, de karakteristieke koepelkerk en een heel actief verenigingsleven;
- Someren is een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 300.000,- k.k.
  • Woningtype: Tussenwoning
  • Bouwjaar: 2013
  • Perceeloppervlakte: 121 m2
  • Inhoud: 472,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 127 m2
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd

Locatie