Heusden – ‘t Hoekske 14

€ 475.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een aan de rand van de gezellige kern Heusden gelegen vrijstaand woonhuis met garage en bijbouw. Deze woning ligt lekker vrij, met een mooi zicht op het buitengebied, maar zeker niet eenzaam. U staat binnen enkele minuten lopen op het Vorstermansplein (minder dan 600 meter). Een prima combinatie van wonen “in en buiten het dorp”.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met een eiken vloerdelen, lichte schoonmetselwerkwanden, een meterkast met 9 groepen, aardlekschakelaars en een krachtaansluiting en de trapopgang naar de verdieping.

Vanuit de hal is eerst bereikbaar een kantoorkamer, groot circa3.70 x 3.30 meter, met een laminaatvloer, stucwerkwanden en plafond, isolatieglas en een praktische kastenwand.

De prettig lichte woonkamer is origineel groot circa 6,42 x 4,00/5,10 meter (29 m2) en voorzien van een eikenhouten vloer, stucwerkwanden, een wit balkenplafond, isolatieglas
en een houtkachel in een strakke schouw. Het zicht op het buitengebied aan de voorzijde is prachtig. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd met een iets verdiepte tuinkamer, groot circa 3.70 x 3.75 meter, eveneens met eiken vloerdelen en isolatieglas.
Van hieruit heb je weer zicht op de achtertuin.

Naast de woonkamer bevinden zich twee ruimtes. Allereerst een speelkamer, groot
circa 5.40 x 3.60 meter (19,4 m2) met een plavuizenvloer, schroten plafond, witte schoonmetselwerkwanden en isolatieglas. Een ideale kamer voor hobby, kantoor of speelruimte.

Aan de voorzijde bevindt zich nog een serrekamer, groot circa 4,69 x 4.85 meter, met een plavuizenvloer, aluminium kozijnen met isolatieglas, een schuifpui en polycarbonaat kunststof dakelementen.

De keuken is groot circa 3,34 x 4,00 meter (13,4 m2) en voorzien van een tegelvloer, isolatieglas, in frisblauw geschilderd schoonmetselwerkwanden en een kunststof keukeninrichting in een hoekopstelling, met een gaskookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron, een koelkast, een vaatwasser en een granieten werkblad. Bij de keuken bevindt zich nog een provisiekast/trapkast.

Via een achterportaal is bereikbaar de bijkeuken, groot circa 2,84 x 3,30 meter (circa 9 m2), met de aansluitingen witgoed. Verder is er nog een toiletruimte met een wandcloset, fonteintje en verwarming.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1, rechts gelegen, ouderslaapkamer, groot circa 3,30 x 4,00 meter (13,2 m2), met een laminaatvloer, lichte schoonmetselwerkwanden, een licht schroten plafond en een schuifkastenwand;

Slaapkamer 2, linksvoor gelegen, groot circa 4,00 x 2,65 m2 meter, met vloerbedekking, lichte schoonmetselwerkwanden en een licht schroten plafond;

Slaapkamer 3, linksachter gelegen, groot circa 4,00 x 2,65 m2 meter, met vloerbedekking, lichte schoonmetselwerkwanden, een licht schroten plafond en een dakkapel met isolatieglas;

De badkamer is voorzien van een kunststof ligbad, een douche met cabine, een wastafel en een decorradiator. De wanden zijn licht betegeld en de dakkapel zorgt voor veel daglicht.

Op de overloop bevindt zich een separate toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje. Tevens is er de ruimte met de gasgestookte c.v.-ketel (circa 1994) en een boilervat.

Garage/bijbouwen

Naast de woning ligt een in spouw gebouwde garage, met een bergvliering en een carport, samen groot circa 60 m2. In de achtertuin bevindt zich nog een gemetselde hobbyruimte, groot circa 20 m2 en een houten dierenverblijf.

Tuin

De rondom de woning gesitueerde tuin is aangelegd met gazon, borders, een terras, een verdiepte zitkuil en een kippenren. Een lekker vrije tuin, waar u vele fijne uren in door kunt brengen.

Algemeen

-Een fijn woonhuis, met veel praktisch bruikbare ruimte;
-Polycarbonaatplaten serre in mei 2019 vervangen;
-Bijzondere ligging met veel vrijheid, maar zeker niet eenzaam;
-Dicht bij de voorzieningen van Heusden, waaronder basisschool en supermarkt;
-Hoofdkern Asten met vele voorzieningen en middelbaar onderwijs op circa 3,5 kilometer afstand;
-Asten is een gezellige gemeente met ruim 17.500 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, overdekt zwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Groote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
-Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 475.000,- k.k.
  • Woningtype: Vrijstaand
  • Bouwjaar: 1974
  • Perceeloppervlakte: 2.495 m2
  • Inhoud: 600,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 190 m2
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Isolatievoorzieningen: Dak isolatie, Muur isolatie
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden

Locatie