Heusden – Gezandebaan 34

€ 585.000,-
Verkocht

Omschrijving

VANWEGE DE ENORME BELANGSTELLING HEBBEN WE MOETEN BESLUITEN NIEUWE AANVRAGEN BEZICHTIGINGEN NIET IN TE PLANNEN. U kunt uiteraard wel uw belangstelling doorgeven zodat we bij eventuele afmeldingen de reservelijst aan kunnen spreken.

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een op een uitstekende woonlocatie in het buitengebied van Asten-/Heusden, nabij de visvijver, golfbaan 't Woold en de Groote Peel gelegen boerderij met ruim 1.000 m2 bijbouwen, op een perceel van ruim één hectare.

Entreehal met een tegelvloer, stucwerkwanden en meterkast met groepen en aardlekschakelaars. Vanuit de hal is er toegang tot de slaapkamer begane grond (circa 3.50 x 4.60 meter) met een parketvloer, gesausde wanden en een houten schroten plafond.

De woonkamer, groot circa 37 m2, is voorzien van een tegelvloer, deels granol- en deels spachtelputzwanden en een houten schroten plafond.

Opkamer (circa 2.60 x 3.75 meter) die bij een woonboerderij uiteraard niet gemist kan worden.

Toegang tot een betegelde kelderruimte, groot circa 3.50 x 3.70 meter met hoogte 1.70 meter).

Eetkeuken (circa 4.25 x 3.20 meter) met een tegelvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond en voorzien van een moderne, lichte eiken keukeninrichting in een hoekopstelling, met een granieten aanrechtblad, een inductiekookplaat, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Een heel complete keuken dus.

Bijkeuken met een tegelvloer en een toiletruimte. C.v.-ruimte met gasgestookte Nefit combiketel (2019). Toegang tot oude badkamer (circa 1.70 x 1.85 meter) met ligbad en vaste wastafel en doorgang naar gang met aansluitend de “nieuwe” badkamer is ingericht met een ligbad/whirlpool, een douche met thermostaatkraan, een vaste wastafel en een wandcloset.

De woning is op de begane grond aan de achterzijde uitgebouwd met een serrekamer (circa 3.15 x 7.15 meter) met een tegelvloer, hardhouten kozijnen en dubbelwandige lichtplaten.

In de voormalige stalruimte is een ontspanningsruimte (circa 8.20 x 8.25 meter) gerealiseerd, met een tegelvloer, een kalkzandsteen binnenmuur en een systeemplafond.

De rest van de boerderij is ingedeeld als:
- Berging, groot circa 6.60 x 5.20 meter;
- Garage, groot circa 7.40 x 8.15 meter;
- Aanpandige stal, groot circa 4.00 x 13.40 meter.

Globale indeling, eerste verdieping
De eerste verdieping is één grote open zolder, groot circa 8.50 x 6.30 meter en een nokhoogte van 4.25 meter, met houten dakbeschot, geïsoleerd met glaswoldekens en een parketvloer. Een vrij indeelbare ruimte met mogelijkheden!

Bijbouwen
Bij het pand liggen enkele bijbouwen:
- Een voormalige varkensstal, groot circa 25,69 x 12.80 meter;
- Een voormalige zeugenstal, groot circa 32.70 x 9.85 meter;
- Een halfopen garage/machineopslagruimte, groot circa 14.00 x 15.85 meter;
- Een voormalig varkensstalletje, groot circa 20.00 x 8.00 meter;
- Een houten tuinhuis

Tuin
Het perceel bij dit object is grotendeels ingericht als siertuin en weiland. De siertuin is fraai aangelegd met heggen, gazon, borders en terras.

Algemeen
- Een fijne woonboerderij met karakter, gelegen op een fantastische locatie in het buitengebied van Heusden, gesitueerd nabij de visvijver, Golfbaan Het Woold en aan de “poort" naar Nationaal Park de Groote Peel;
- Heusden, Asten en Someren zijn uitstekend bereikbaar, met een hoog voorzieningenniveau op gebied van winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur en verenigingen;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;

Voor meer informatie vraag de uitgebreide brochure met tekeningen aan op info@raadhuismakelaars.nl

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 585.000,- k.k.
  • Woningtype: Vrijstaand
  • Bouwjaar: 1940
  • Perceeloppervlakte: 10.820 m2
  • Inhoud: 1.500,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 279 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Garage / Berging: Inpandig

Plattegronden

Locatie