Heusden – Dreef 31

€ 335.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een heel moderne, uitgebouwde tweekapper, gelegen in een jonge uitbreidingswijk van Heusden, aan een rustige woonstraat, met groen speelveldje om de hoek en het buitengebied aan het einde van de straat. Een instapklaar pand, ideaal voor starters of een jong gezin.

Globale indeling, begane grond

Entreehal, voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en plafond, een volledig betegelde toiletruimte, met een wandcloset en fonteintje, garderobehoek, de meterkast en toegang naar de woonkamer en de bijkeuken.

De woning heeft een uitgebouwde woonkamer met aan de straatzijde een knusse t.v.-hoek/zithoek, groot circa 4.87 x 2.90 meter (circa 14 m2), voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en een stucwerkplafond.

De woning is aan de achterzijde circa 2.5 uitgebouwd ten opzichte van het oorspronkelijke ontwerp. In het achterste deel van de woning bevindt zich de eetkamer, met een tegelvloer met vloerverwarming, en een moderne, zeer complete keukeninrichting met een kookeiland met een 5-pits inductiekookplaat, een afzuigkap aan het plafond, een spoelbak met quooker en twee kastenwanden met een combimagnetron, een koelkast, een vriezer, een koffieapparaat, twee warmhoudplaten en veel kastruimte. Ook hier zijn er stucwerkwanden en een stucwerkplafond.

Verder is er plaats voor een eethoek. De keuken/eethoek is groot circa 4.87 x 6.50 meter (circa 31,5 m2): volop ruimte dus.

Naast de keuken en achter de entreehal bevindt zich de bijkeuken, voorzien van een tegelvloer en de aansluitingen witgoed. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de aangebouwde hobbykamer. Deze is groot circa 5.20 x 2.75 meter (circa 14,5 m2), voorzien van een vloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en plafond en isolatieglas.

Globale indeling, eerste verdieping

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer 1: ouderslaapkamer, aan achterzijde gelegen, groot circa 4.675 x 2.90/1.95 meter, met pvc-vloerbedekking, stucwerkwanden, een stucwerkplafpond en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing;

Slaapkamer 2: rechtsvoor gelegen, groot circa 2.30 x 2.90 meter, met pvc-vloerbedekking, stucwerkwanden, een stucwerkplafpond en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing;

Slaapkamer 3: linksvoor gelegen, groot circa 2.30 x 2.90 meter, met pvc-vloerbedekking, stucwerkwanden, een stucwerkplafpond en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing;

Moderne badkamer, voorzien van een ligbad, en inloopdouche, wandcloset en wastafel in een meubel;

Globale indeling, tweede verdieping

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. De open zolder is voorzien van twee dakvensters en biedt voldoende ruimte voor het realiseren van een extra slaapkamer.

Tuin

De achtertuin is circa 11 meter diep, gesitueerd op het noordoosten en aangelegd met een terras, gazon en borders. Er is een vrije achterom voor de goede bereikbaarheid.

Isolatie/zonnepanelen

De woning is voorzien van vloer-, spouw- en dakisolatie, isolatieglas en 6 zonnepanelen op het dakvlak aan de voorzijde van de woning. Daarmee scoort de woning een energielabel A.

Algemeen

- Een fijn, modern woonhuis, in een jonge wijk gelegen;
- Instapklaar;
- In gezellige kern Heusden van de gemeente Asten gelegen;
- Veel praktische leefruimte;
- Dicht bij de voorzieningen van Heusden, waaronder basisschool en supermarkt;
- Hoofdkern Asten met vele voorzieningen en middelbaar onderwijs op circa 3,5 kilometer afstand;
- Asten is een gezellige gemeente met ruim 17.500 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, overdekt zwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Groote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 335.000,- k.k.
  • Woningtype: Semi gekoppelde woning
  • Bouwjaar: 2016
  • Perceeloppervlakte: 211 m2
  • Inhoud: 510,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 137 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd

Plattegronden

Locatie