Deurne – Amstel 28

€ 485.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een aan de rand van de woonwijk Koolhof gelegen vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage. Deze woning is gelegen op een perceel van ruim 700 m2 en beschikt over een royale living, leefkeuken, hobby-/speelkamer en bijkeuken begane grond en vier slaapkamer en twee badkamers op de verdieping. Een fraaie privacy biedende achtertuin maken het geheel compleet.

Globale indeling, begane grond:
Entreehal met een travertin vloer, lichte schoonmetselwerkwanden, een meterkast, een garderobehoek, toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de trapopgang naar de verdieping.

Vanuit de hal is eerst bereikbaar de hobby-speelkamer, groot circa 3.24 x 4.00 meter, met een parketvloer, lichte schoonmetselwerkwanden en een stucwerkplafond.

De prettig lichte, L-vormige woonkamer is groot circa 6.50 / 4.90 x 7.74 meter en voorzien van een travertin vloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond en een open haard in een strakke schouw. In de achtergevel is een schuifpui naar de tuin.

Vanuit de woonkamer en vanuit de hal heeft u toegang tot de leefkeuken, groot circa 4.00 x 3.85 meter. De keuken is afgewerkt met een travertin vloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond en voorzien van een keukeninrichting in een hoekopstelling met afzuigkap, inductiekookplaat, elektrische oven, magnetron, vaatwasser en koffieapparaat.

Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken, groot circa 3.24 x 2.34 meter met een kastenwand waarin de aansluitingen witgoed zijn weggewerkt.

Globale indeling, eerste verdieping:
Overloop met daaraan vier slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel, wandcloset en dakvenster. Op de overloop is een vlizotrap naar de bergzolder. Op de bergzolder bevindt zich de gasgestookte Vaillant c.v.-ketel (bouwjaar 2009).

Slaapkamer 1, linkerzijde gelegen, groot circa 3.24 x 5.96 meter, met een PVC-vloer, stucwerkwanden, stucwerkplafond met inbouwspots, en draai-kiepramen met isolerende beglazing en horren. Aan beide zijden van de kamer zijn kasten gerealiseerd.

Slaapkamer 2, middenvoor gelegen, groot circa 3.93 x 3.00 m2 meter, met een PVC-vloer, gesausde wanden, stucwerkplafond met inbouwspots en een dakkapel met isolerende beglazing en hor.

Slaapkamer 3, middenachter gelegen, groot circa 3.13 x 1.80 m2 meter, met een PVC-vloer, stucwerkwanden, stucwerkplafond en een dakkapel met isolerende beglazing en hor.

Slaapkamer 4, rechterzijde gelegen, groot circa 4.00 x 4.33 meter met een PVC-vloer, stucwerkwanden, stucwerkplafond met inbouwspots en bergruimte in de knieschotten. Deze slaapkamer beschikt over een badkamer-en-suite voorzien van een hoekbad, wastafel en een kastenwand. In de zijgevel zitten twee ramen met isolerende beglazing en horren.

Garage/bijbouwen:
Achter op het perceel ligt een in spouw gebouwde garage, met een bergvliering, groot circa 6.00 x 4.00 meter.

Tuin:
De rondom de woning gesitueerde tuin is aangelegd met gazon, borders en twee terrassen. Een lekker vrije tuin, waar u vele fijne uren in door kunt brengen.

Algemeen:
- Een fijn woonhuis, met veel praktisch bruikbare ruimte;
- Vrijstaande garage met kap;
- Vier slaapkamer en twee badkamer op verdieping;
- Mogelijkheid om alle voorzieningen begane grond te realiseren;
- Dicht bij de voorzieningen zoals winkels, scholen en sportgelegenheden;
- Deurne is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De in de regio Peelland gelegen gemeente telt 32.362 inwoners en heeft een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Helmond en Venlo en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 485.000,- k.k.
  • Woningtype: Vrijstaand
  • Bouwjaar: 1978
  • Perceeloppervlakte: 711 m2
  • Inhoud: 560,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 170 m2
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Isolatievoorzieningen: Muur isolatie
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden

Locatie