Budel – Grensweg 64

€ 525.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een karakteristieke, ruim vooroorlogse (bedrijfs)woning met aanpandige schuur en verschillende bijbouwen, op een perceel van ruim een halve hectare, gelegen aan de doorgaande weg van Budel naar Hamont. Zoekt u ruimte voor bedrijf en wonen? Dan kan dit object zeer interessant voor u zijn!

Globale indeling, begane grond

Woongedeelte:

Entreehal met plavuizen vloer, schoonmetselwerkwanden en meterkast.

De keuken is groot circa 4.30 x 3.75 meter, met een plavuizenvloer met vloerverwarming, en ingericht met een houten keukeninrichting, met een inductiekookplaat en een afzuigkap. Een opvallend detail in deze gezellige keuken is het getogen, gemetselde plafond met balken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de kelderruimte, groot 6,8 m2 en een opkamer van 5 m2.

De woonkamer is afgewerkt met een plavuizenvloer met vloerverwarming, een houten balken plafond en deels schoonmetselwerkwanden en deels stucwerkwanden. De woonkamer is verdeeld in twee ruimtes: één kamer groot 29 m2 en in open verbinding een tweede woonkamer, groot 25 m2, gelijk afgewerkt, maar met een grote schouw. Door de opsplitsing in twee delen kan er optimaal geprofiteerd worden van de ruimte, voor bijvoorbeeld een speel-, muziek of kantoorhoek.

Aansluitend aan de keuken is er een bijkeuken, met een plavuizenvloer met vloerverwarming en een kraaldelenplafond. Hier bevindt zich ook de badkamer, voorzien van een douche en een wastafel. Tenslotte is er nog een toiletruimte.

Schuurgedeelte:

Inpandig is er een hobbyschuur, groot circa 12.30 x 9.74 meter (circa 120 m2), met betontegels op een zandbed. Dit deel is in gebruik geweest als timmerwerkplaats.

Globale indeling, eerste verdieping

Woongedeelte:

De eerste verdieping beschikt over vier slaapkamers, allen afgewerkt met houten vloerdelen, behangwanden en isolatieglas:

Slaapkamer 1: groot circa 11,5 m2;

Slaapkamer 4: groot circa 15,3 m2;

Slaapkamer 3: groot circa 13,18 m2;

Slaapkamer 4: groot circa 10,26 m2.

Schuurgedeelte:

De verdieping van de hobbyschuur is groot circa 115 m2.

Globale indeling, tweede verdieping

Woongedeelte:

Bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap.

Bijbouwen

Achter de woning bevindt zich een ruime bijbouw. Deze is ingedeeld met een serreruimte, groot circa 50 m2, een hobbyruimte groot circa 51 m2 en een hobbykamer groot circa 37,5 m2 met bovengelegen bergruimte, groot circa 21 m2.

Ter linkerzijde bevindt zich verder een open berging/carport, groot circa 58 m2 en een achtergelegen afhang , groot circa 5 x 16 meter.

Met al deze ruimte zult u niet gemakkelijk ruimte tekort komen…

Tuin

Het perceel rondom de woning is voornamelijk als weiland/buitenterrein ingericht.

Bestemming

Het hele perceel heeft volgens het geldende bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Cranendonck de planologische bestemming “bedrijven -niet agrarisch” (specifieke vorm van bedrijf – bouw- en houtwerkzaamheden, maximaal 400 m2) voor het linkerdeel van het perceel en “agrarisch” voor het rechterdeel van het perceel. Gebruik als woonhuis voor particuliere bewoning is daarom niet rechtstreeks toegelaten, maar de gemeente stelt zich positief op ten opzichte ven een bestemmingswijziging naar “wonen”.

Algemeen

- Een bijzonder object met een karakteristiek voorkomen;
- Originele gebakken dakpannen;
- Mogelijkheden voor werk of hobby, gezien perceel en bijbouwen;
- Centrum Budel met alle voorzieningen op 2 kilometer afstand;
- Budel is een dorp in de gemeente Cranendonck, ongeveer 25 km ten zuiden van Eindhoven. Het grenst aan de Belgisch-Limburgse gemeente Hamont-Achel en de Nederlands-Limburgse gemeente Weert. Budel ligt tegen de A2.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 525.000,- k.k.
  • Woningtype: Vrijstaand
  • Bouwjaar: 1890
  • Perceeloppervlakte: 5.498 m2
  • Inhoud: 1.357,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 162 m2
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 4

Locatie