Asten – Sommerscamp 7

€ 298.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een zowel naar de zij- als achterkant uitgebouwde halfvrijstaande woning, met een uitstekend afwerkingsniveau. Een woning met verrassend veel praktische leefruimte, gelegen in kindvriendelijke omgeving, op 600 meter afstand van het centrum. Op korte afstand is een garagebox bij te kopen. Zoek jij die ruimte? Maak graag een afspraak voor een bezichtiging.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met tegelvloer met vloerverwarming en een meterkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars.

De woonkamer is groot circa 3.40 x 8.70 meter, met een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en isolatieglas.

De zeer ruim opgezette open keuken loopt door in de aanbouw aan de rechterzijde, is groot circa 5.30 x 3.88 meter en is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en een moderne keukeninrichting in een hoekopstelling, voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een magnetron/oven, een koelkast, een vriezer, quookerfunctie en een werkbar. Een heel complete keuken, die ook via een zij-entree te bereiken is.

Achter de keuken is er verder een ruim opgezette en lichte bijkeuken. Deze is betegeld en voorzien van de aansluitingen witgoed, een roestvrijstalen stortbak, een toiletruimte met wandcloset, een vliering en een dakvenster wat voor heel veel lichtinval zorgt.

Globale indeling, eerste verdieping

De eerste verdieping kent twee slaapkamers. Twee? Ja, maar wel twee hele grote.

Slaapkamer 1, links gelegen, groot circa 3.25/3.60 x 7.60 meter, voorzien van vloerbedekking, een loggiaterras aan de straatzijde met een kunststof schuifpui, isolatieglas en een decorradiator. Deze zeer royale slaapkamer bestaat uit twee voormalige slaapkamers; gemakkelijk weer in de oude staat te herstellen;

Slaapkamer 2, rechts gelegen, groot circa 3.88/4.25 x 5.40 meter, voorzien van vloerbedekking en isolatieglas;

De moderne badkamer is voorzien van een kunststof ligbad/whirlpool, een separate douche met cabine, een wandcloset, een wastafel, een decorradiator, een aluminium plafond en elektrische vloerverwarming.

Globale indeling, tweede verdieping

Deze is bereikbaar via een vaste trap.

Voorzolder met een c.v.-ruimte met de Intergas HRe combiketel (2016);

Volwaardige slaapkamer, groot circa 3.69 x 6.00 meter, voorzien van vloerbedekking en een dakkapel;

Tuin

De achtertuin is georiënteerd op het oost-zuidoosten en is aangelegd met sierbestrating, borders en een overdekt terras waar u al heel vroeg in het jaar van de zon kunt genieten. Een fijn plekje, met veel privacy. De tuin beschikt verder over een vrije achterom, naar een pad met daaraan garageboxen.

Garage

Op 30 meter van de achtertuin ligt een garagebox (Sommerscamp 23 p).Deze is groot circa 23 m2. Deze garagebox met ondergrond is separaat te koop voor € 17.000,= k.k.

Isolatie

De woning is voorzien van vloer-, spouw- en dakisolatie alsmede isolatieglas door de hele woning en geschikt om bijvoorbeeld aardwarmte toe te laten passen.

Algemeen

- Een heel verrassende woning, met veel praktische leefruimte;
- Drie heel ruime slaapkamers, mogelijkheid voor vier;
- Ankerloze spouwmuur naar buren;
- Begane grond vloerverwarming en radiatoren, overige verdiepingen radiatoren;
- Kindvriendelijke omgeving: speelveldje naast de woning;
- Centrumvoorzieningen van Asten op 600 meter afstand;
- Asten is een gemeente met ruim 17.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, een overdekte passage, terrassen, binnenzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven en Venlo. De Groote Peel, diverse bosgebieden en golfbaan Het Woold bieden u gelegenheid om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 298.000,- k.k.
  • Woningtype: Hoekwoning
  • Bouwjaar: 1977
  • Perceeloppervlakte: 173 m2
  • Inhoud: 545,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 157 m2
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd
  • Garage / Berging: Garagebox

Plattegronden

Locatie