Asten – Kerkstraat 46

€ 274.500,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een unieke, karakteristieke tweekapper, dicht tegen het centrum van Asten gelegen, op een perceel van ruim 45 m1 diep.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Globale indeling, begane grond

Entreehal met houten vloerdelen, een open garderobehoek en trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is groot circa 3.52 x 5.13 meter en voorzien van een houten vloer, twee originele nissen waarvan één een voormalige schouw betreft en één een kast. Tevens is er een aansluiting voor een gashaard aanwezig. De hoge plafonds kenmerken het bouwjaar.

Aan de voorzijde van de woning is er een separate zithoek, groot circa 3.02 x 3.69 meter, eveneens voorzien van een houten vloer. Een prettige t.v.-of loungeruimte.

De keuken is voorzien van een mooie, originele tegelvloer en een inrichting in twee lengteopstellingen. De linkerzijde is het kookgedeelte, voorzien van o.a. een gaskookplaat, een afzuigkap, combioven en een koelkast. De andere zijde is voorzien van een spoelbak met koperen kraan, een vaatwasser en ramen naar het terras. Een gezellige keuken, passend bij het karakter van deze woning.

Achter de keuken is er een bijkeuken/portaal. In deze ruimte is er een schuifkastenwand met o.a. de aansluitingen witgoed. Verder is er een toiletruimte en een badkamer met een douche met een thermostaatkraan, een wastafel en mechanische ventilatie. Eenvoudig, maar praktisch.

Via het portaal is een bergzolder bereikbaar. Deze is voorzien van isolerende dakplaten, een houten vloer en hier bevindt zich de opstelling van de gasgestookte Vaillant HR combiketel (2005).

Globale indeling, eerste verdieping

Ruime overloop met laminaatvloer.

Slaapkamer 1, rechtsvoor gelegen, met een vloeroppervlakte van 3.70 x 3.12 meter, voorzien van een laminaatvloer en isolatieglas;

Slaapkamer 2, rechtsachter gelegen, met een vloeroppervlakte van 3.52 x 3.12, voorzien van een laminaatvloer, bergruimte in de knieschotten en isolatieglas;

Bergkamer/hobbyhoek, aan straatzijde naast de trap;

Verder is er op de verdieping nog een sanitaire ruimte, voorzien van een toilet, een wastafel en louvredeuren naar de overloop.

Tweede verdieping

Deze is bereikbaar via een vlizotrap. De zolder is afgewerkt met isolerende dakplaten, houten vloerdelen en heeft een nokhoogte van ruim een meter.

Tuin

De achtertuin is georiënteerd op het zuidwesten en is maar liefst 37 meter lang! Tegen de achtergevel van de woning is een terras aangelegd. Direct achter de woning is er een betonelementen berging, groot circa 4.50 x 2.40 meter en een overdekte fietsenstalling. De tuin is eenvoudig aangelegd, met borders, gras en een stenen zitkuil. In de tuin is er een pomp met waterput geslagen voor helder grondwater.

De vrije achterom via de inrit is afgescheiden met een houten poort. De breedte van de inrit bedraagt 3 meter.

Algemeen

- Een leuke, karakteristieke woning met authentieke details zoals de typerende gevels (te behouden), houten paneeldeuren, tegelvloer in de keuken en de hoge plafonds;
- Voegwerk in verleden vernieuwd, isolatieglas aangebracht en dakisolatie;
- Bouwtechnisch rapport uit 2016 aanwezig;
- C.v.-installatie 2005;
- Uitbouwmogelijkheden; bouwdiepte hoofdbouw van 15 meter is toegestaan;
- Voorzieningen op korte afstand zoals basisschool Sint Bonifatius en een speeltuintje om de hoek; daarnaast alle voorzieningen die het centrum van Asten u biedt;
- Asten is een gemeente met ruim 17.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, een overdekte passage, terrassen, binnenzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven en Venlo. De Grote Peel, diverse bosgebieden en golfbaan Het Woold bieden u gelegenheid om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 274.500,- k.k.
  • Bouwjaar: 1925
  • Perceeloppervlakte: 358 m2
  • Inhoud: 300,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 85 m2
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Isolatievoorzieningen: Dak isolatie

Plattegronden

Locatie